Cenovnik servis - IT Point S&S DOO

Title
Idi na sadržaj
Radni sat servisera
Servis
Cena radnog sata servisera se definiše prema utrošenom vremenu radnika u servisu. Vodite računa da sve usluge su vezane isključivo za pravna lica. Pre nego što bilo kakvu narudžbinu/uplatu uradite, molimo Vas da nas prvo kontaktirate preko emaila ili na telefon da se dogovorimo!
1200.00 Дин.
Dodaj
Izlazak na teren - Novi Sad
Servis
Izlazak na teren u Novom Sadu. U cenu je uračunato i prvih pola sata rada. Vodite računa da sve usluge su vezane isključivo za pravna lica. Pre nego što bilo kakvu narudžbinu/uplatu uradite, molimo Vas da nas prvo kontaktirate preko emaila ili na telefon da se dogovorimo!
1000.00 Дин.
Dodaj
Izlazak na teren - Srbija
Servis
Izlazak na teren u Srbiji. U cenu nisu uračunati troškovi puta i smeštaja...
6000.00 Дин.
Dodaj
Servis
Backup/Restore podataka sa hard diskova
1500.00 Дин.
Dodaj
Servis
Backup podataka je moguće uraditi i sa oštećenih hard diskova i cena varira u zavisnosti od posla koji je potreban uraditi. Cena se određuje po urađenom poslu i može da varira. Ovde je stavljena cena RADNOG SATA servisera.
1500.00 Дин.
Dodaj
Servis
Ako imate neki problem i niste sigurni šta je tačno, možemo uraditi preciznu dijagnostiku i lokalizovati problem. Cena je izražena po RADNOM SATU servisera.
1200.00 Дин.
Dodaj
Servis
Instalacija/reinstalacija operativnog sistema (WINDOWS) sa drajverima i optimizacija operativnog sistema + programi. U cenu nisu uračnate cene software-a
3200.00 Дин.
Dodaj
Servis
Instalacija/reinstalacija operativnog sistema (LINUX, MAC OS) sa drajverima i optimizacija operativnog sistema + programi
4800.00 Дин.
Dodaj
Servis
Reinstalacija operativnog sistema (WINDOWS) sa backup-om podataka, drajverima, optimizacija operativnog sistema + programi. U cenu nisu uračunate cene software-a.
6000.00 Дин.
Dodaj
Servis
Instalacija i podešavanje WiFi/LAN routera. U cenu nisu uračunate cene komponenti.
2400.00 Дин.
Dodaj
Servis
Instalacija i podešavanje (optimizacija) mrežnih sistema (2-4 računara) (internet, štampači, deljenje podataka, e-mail, igranje kompjuterkih igrica…). U cenu nisu uračunate i cene komponenata.
6000.00 Дин.
Dodaj
Servis
Instalacija i porešavanje (optimizacija) mrežnih sistema u okruženju i kome ima više od 4 računara. U cenu nisu uračunate cene komponenti.
12000.00 Дин.
Dodaj
Servis
Instalacija rola na serveru se mogu razlikovati u zavisnosti koju rolu želite da Vam instaliramo. U cenu nisu uračunate cene software-a i komponenti.
6000.00 Дин.
Dodaj
IT Point S&S DOO Novi Sad
Smederevska 20, Novi Sad
+381 63 287790
office@itpoint.rs
Copyright © 2019 IT Point S&S DOO.
Prijavite se na naš bilten.
Nazad na sadržaj